Hirdetés

Luciferből sosem elég? Tom Ellis mégis leszerződött a visszatérésre

|

Már csak idő kérdése a hatodik évad megrendelése.

Hirdetés

Egy meglehetősen fontos lépéssel kerültünk közelebb a Lucifer hatodik évadjához, miután a címszerepet megformáló Tom Ellis áprilisban visszautasította a stúdió ajánlatát, amiért nem volt kimondottan elégedett a felajánlott gázsival. Minden jel arra mutat, hogy az elmúlt hetekben újabb, ezúttal jóval kecsegtetőbb ajánlattal állt elő számára a stúdió, hosszas egyezkedést követően ugyanis végre megállapodásra jutott a két fél.

Hirdetés

Az örömhírről a TVLine értesítette az olvasóit, és mivel az aktív szerződéssel rendelkező szereplőgárda többi tagja mellett most már az Ördög maga is megállapodott a visszatérésről, mondhatni megerősítést kapott a folytatás, és csak a hivatalos megrendelésre kell várni a Netflix részéről. Na meg persze arra is, hogy alkalmuk legyen befejezni a koronavírus-járvány miatt kényszerszünetre vonult ötödik évad munkálatait, amelyet a legutóbbi információk szerint valamikor idén, méghozzá két nyolcrészes bontásban fognak közzétenni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.