Hirdetés

Bajban van a Lucifer hatodik évada

|

A címszerepet betöltő Tom Ellis szerződésével akadt probléma.

Hirdetés

Az utóbbi időben bizakodóan cikkeztünk arról, hogy egyre valószínűbbnek tűnik, hogy mégsem az ötödik évaddal fejeződik be a Lucifer. Miután a showrunnerek szerződését sikeresen meghosszabbította a stúdió, mindenki arra várt, hogy Tom Ellis is aláírjon a folytatásra. Egy hónappal ezelőtt arról számoltunk be, hogy ez a lépés is megtörtént, ám nagyon úgy fest, hogy ettől függetlenül továbbra sincs kőbe vésve minden.

Hirdetés

Állítólag Ellis gázsijának pontos összege még mindig nincs lefixálva és jelenleg a tárgyalások is félbeszakadtak, miután a színész visszautasította a stúdió legutóbbi ajánlatát. Tekintve, hogy a leszerződés már ettől függetlenül megtörtént, talán mégsem kell igazán tartanunk attól, hogy Ellis végül kihátrálna, hiszen azzal szerződést szegne, és saját magának okozna vele gondot. A belsős forrás elmondása szerint a Warner Bros. több ajánlattal is a színész elé állt már, hiszen "mindenki azt szeretné, ha Tom boldog lenne", de van egy határ, amit most sikerült elérni.

Jelenleg az eredetileg utolsónak szánt ötödik évad forgatása is áll a járvány miatt, ami alapvetően lassítja ezeknek a folyamatoknak a lezajlását. Reméljük azért, hogy mihamarabb megállapodásra jutnak a felek és elkészülhet a hatodik évad. Annyi biztos, hogy Tom Ellis szorosan ragaszkodik ehhez a karakterhez, amit mi sem bizonyít jobban, mint hangos kiállása a sorozat megmentése mellett, amikor közel került a széria az elkaszáláshoz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.