Hirdetés

Érkezik a Lucy folytatása

|

Valerian helyett Besson visszatér a cyber csajhoz.

Hirdetés

Még múlt héten a EuropaCorp bejelentette, hogy mérsékli a termelését, miután az előző pénzügyi évet 135 millió dolláros veszteséggel zárta. Ez egy hollywoodi stúdiónál még könnyedén leírható, viszont egy olyan (európai) cég, mint a EuropaCorp más elvek alapján működik. Nem nehéz rájönni, hogy ezért a Valerian és az Ezer bolygó városa felelős, amely a stúdió eddigi legmonumentálisabb, legdrágább produkciója volt (177 millió dollár), viszont világszinten csak 223 millió dollárt termelt. Nem csoda, hogy ezek után ismét a kisebb büdzséjű filmek felé fordul, nagyjából 25-35 milliós költségvetésű filmek felé. Kezdetnek például az egyik legnagyobb sikeréhez, a Lucy-hoz.

Hirdetés

A Lucy igazi meglepetéssiker volt 2014-ben: 40 milliós büdzsére világszinten hozott 463 milliót (a tengerentúlon 126-ot vágott zsebre), ezek után érthető a döntésük. Besson ugyan korábban kijelentette, hogy nem kíván folytatást csinálni hozzá, de mivel a francia guru már sokszor mondott ellent saját magának (pl. hogy csak 10 filmet rendez), így ezen nincs min meglepődni.

Besson már elkészült a forgatókönyvvel, de előbb még ledirigál egy angol nyelvű akcióthrillert, női főszereplővel, amelynek a felvételei a jövő hónapban kezdődnek (természetesen saját forgatókönyvből), a Lucy majd csak azután jöhet. De ismerve Besson munkabírását, gyorsan meg lesz mindkettő, viszont hogy miként hozza vissza Scarlett Johansson karakterét még kérdéses. Habár amennyire elborult volt az első rész, biztos nem okozhat gondot ilyen jelentéktelen problémát megoldani. Ti örülnétek egy folytatásnak?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.