Hirdetés

Nagyon vagány a Luke Cage végső előzetese

|

A héten debütál a Marvel és a Netflix következő közös gyümölcse, a lelkesedést pedig egy ütős végső kedvcsinálóval biztosítják.

Hirdetés

Sweet Christmas! Már csak néhány nap választ el bennünket a pénteken debütáló Luke Cage sorozattól, amely a Marvel's Jessica Jones eseményeit követően kedvenc sebezhetetlen igazságosztónk történetét helyezi középpontba. A Netflix a közelgő premier kapcsán megjelentetett egy vadonatúj jelenetekkel teli végső előzetest, amely garantáltan biztosítja a lelkesedést a Marvel és a streaming hálózat produkcióinak rajongói számára. A kedvcsináló ezúttal az ellenségekre is nagyobb hangsúlyt fektet, akik látszólag mindent bevetnek majd, hogy megtalálják főhősünk gyenge pontját. Na de ne is fecséreljük tovább a szót, a vagány ízelítőt odafent nézhetitek meg magyar feliratos változatban. 

Hirdetés

A hivatalos történetleírás szerint miután egy szabotált kísérletnek köszönhetően szupererőt és sérthetetlen bőrt szerez, az ex-bűnöző Luke Cage (Mike Colter) szökésben van és megpróbálja újjáépíteni az életét Harlemben, New York City-ben. De hamarosan elő kell lépnie az árnyékból és harcolnia kell, ami rákényszeríti őt arra, hogy szembenézzen azzal a múlttal, amit megpróbált eltemetni. A karakter először Jessica Jones sorozatában mutatkozott be, ahol legtöbbünkkel máris sikeresen megkedveltette magát. Arról nincs semmilyen hír, hogy Miss Jones feltűnne-e Cage sorozatában szétrúgni néhány hátsót, de az biztos, hogy vele vagy nélküle is egy ütős adaptációval fognak szolgálni számunkra. 

A címszereplőt alakító Mike Colter mellett a főszerepekben még Simone Missick, mint Misty Knight, Frank Whaley, mint Rafael Scarfe, Mahershala Ali, mint Cottonmouth, Theo Rossi, mint Shades és Alfre Woodard, mint Mariah Dillard, valamint a Marvel's Daredevil és a Marvel's Jessica Jones után itt is visszatérő Rosario Dawson, mint Claire Temple. A Luke Cage teljes első évada szeptember 30-tól elérhető lesz a Netflixen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.