Hirdetés

Ma este új részekkel tér vissza Melissa McCarthy sorozata

|

Melissa McCarthy jelenleg talán a legtöbbet foglalkoztatott komika. Ugyan az áttörő ismertséget a filmek hozták meg számára, pályáját jó pár sorozatszerep is tarkítja.

Hirdetés

Melissa McCarthyt sokan talán a Szívek szállodája bolondos szakácsnőjeként ismerhetik, de nem ez volt számára az egyetlen olyan sorozatszerep, amelyben huzamosabb ideig láthattuk. 2010 és 2016 között hat évadon át szórakoztatta a nézőket Billy Gardell-lel közösen a Mike és Mollyban.

Hirdetés

A Mike és Mollyt idehaza több tévéadón, a Comedy Centralon és a VIASAT3 műsorán is láthattuk, egy ideje azonban nem érkeztek belőle friss epizódok. Ma azonban vége a szünetnek, ugyanis 21:30-kor országos premierként bemutatja a Comedy Central a széria ötödik évadának első epizódját. A két duci szerelmes életét egész nyáron szerda esténként követhetjük majd figyelemmel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.