Hirdetés

Machete Kills, Mad Max – Fury Road – Új sztárok csatlakoznak

|

A Csillagközi romboló Bill Adamája, valamint a Transformers 3 cicababája a legfrisebb hírek szerint csatlakoznak egy-egy készülő filmhez.

Hirdetés

A Machete Kills az eddigi hírek szerint Trejo bosszúhadjáratáról szólt volna, ám most egy nyúlfarknyi nyilatkozatból az derül ki, hogy Machete-t maga az Amerikai Egyesült Államok elnöke béreli fel, hogy intézzen el egy veszélyes drogbárót, aki nukleáris fegyverekkel fenyegeti a kormányt. Nem tűnik rossznak, kíváncsian várjuk az új híreket.

Edward James Olmos szerepét még nem tudjuk, de én el tudnám képzelni a gonosz drogbáró szerepében is. Mindenesetre olyan sztárokkal dolgozhat majd együtt, mint Mel Gibson, Amber Heard, Jessica Alba, Michelle Rodriguez, Sofia Vergara, Demian Bichir és persze maga Trejo.

A Victoria’s Secret modellje, Rosie Huntington-Whiteley is újabb filmben készül brillírozni, mégpedig a Mad Max – Fury Road-ban. A szerep szerint egyike lesz az „öt feleségnek”, akik egy nőkből álló 5-fős csoport (bármily meglepő is), és rajta kívül még tagjai lesznek Zoe Kravitz és Riley Keough is. A színésznők nemrég Namíbiába utaztak a forgatás kezdetére. Érdekesség, hogy a filmben láthatjuk majd Charlize Theront a haja nélkül, ugyanis a filmben leborotvált fejjel jelenik meg

Végül, de nem utolsó sorban Jason Mantzoukas (A diktátor) csatlakozik a They Came Together stábjához.  A film egy romantikus komédiának készül, amely Molly életét követi nyomom, akinek a boltja a csőd szélére került a közeli bevásárlóközpont miatt. A filmet 2014-ben tervezik kiadni.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.