Hirdetés

Nyerj páros belépőt a felújított Macskafogó premier előtti vetítésére! (Lezárva)

|

Szeptember 13-án kerül mozikba a digitálisan felújított klasszikus, a Macskafogó. Ha szeretnél páros belépőt nyerni a premier előtti vetítésre, akkor játssz velünk!

Hirdetés

Rövid időre visszatér a hazai mozikba minden idők egyik legjobb magyar rajziflmje, a Ternovszky Béla által rendezett és Nepp József által írt Macskafogó, amelyet digitálisan restaurált képpel és hanggal láthatunk a vásznakon. 

Hirdetés

Ha szeretnétek már a premier előtt megnézni, akkor vegyetek részt a Puliwood és a Pannonia Entertainment közös játékában, amelynek keretében öt páros belépőt sorsolunk ki a Macskafogó premier előtti vetítésére azok között, akik szeptember 11, azaz kedd délig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre: 

Melyik színész adta Grabovszky hangját?

a, Sinkó László

b, Haumann Péter

c, Bodrogi Gyula

A helyes megfejtés betűjelét a puliwood@project029.hu-ra várjuk "Macskafogó" jeligével. A premier előtti vetítés 2018. szeptember 12-én este lesz egy budapesti moziban. A nyertesekkel a kezdés pontos időpontját illetően felvesszük a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). A nyereményjátéknak NEM feltétele, de ha szeretnétek a továbbiakban is elsők között értesülni a játékainkról, érdemes követni a Facebook oldalunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.