Hirdetés

Mad Max 4 Részletek

|

Már eddig is volt egy teljes címünk (Mad Max: Fury Road) (az út dühe), most a leendő főszereplő, Tom Hardy avatta be az olvasókat a film néhány részletébe.

Hirdetés

A teljes interjút most nem fordítanám le, van benne egy adag lényegtelen információ (de tényleg nagyon jó lesz), de kiemelném a jelentősebb részleteit.

Az egyik jelentős dolog, ami a bevezetőből is kiderül, Tom Hardy lesz a főszereplő (Eredet).

 

 

Már nagyon keményen készül a szerepére, először is, le kell adnia 13kg-ot (ez mostanra kb. sikerült is neki). Egyébként Ausztráliában különböző kaszkadőr edzéseket végez, szóval feltehetően nem lesz dublőre a filmben. (legalábbis nem sok) Önmagát kiéhezett farkashoz, vízbe folytott macskához (mivan?!) hasonlítja, mármint a főszereplő vad, dühödt, és koszos jellemét tekintve.

A film nagyon akciódúsnak, és nagyon látványosnak ígérkezik, mégis ragaszkodva az eddigi három Mad Max film alapvető elemeihez. Egy teljes újratervezése lesz ez az eredeti Mad Max koncepciónak. Látványvilág tekintetében nem az effektekre fognak koncentrálni, sokkal inkább a forgatás, az operatőri munka látványosságát emeli ki. (mint Christopher Nolan-nél)

A forgatás helyszíne Ausztrália lesz, mint az eddigi Mad Max filmeknél is, szóval a régihez eléggé hasonlító világot kell lelki szemeinkkel elképzelnünk.

 

 

A készítés ideje kb. egy évre rúg, és év végén kezdenek el forgatni (kilenc hónap, plusz a vele járó marketing, hasonlók) szóval becslésem szerint valamikor 2012-ben élvezhetjük majd a filmet.(a világvége előtt mindenképp:)

A film készítéséhez kb. 100 millió dollár áll rendelkezésükre, amiből már elég szép filmet lehet készíteni.

Én személy szerint mindig nagyon szerettem a poszt-apokaliptikus dolgokat (film, játék, könyv, bármi), szóval ezt is eléggé várom.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.