Hirdetés

Mad Max 4-5, egyszerre?

|

Pletykák terjengenek arról, hogy a 9 hónapos forgatási idő alatt nem csupán a negyedik Mad Max-et készítik el, hanem szó esik egy ötödikről is, Furiosa néven.

Hirdetés

Nagyon arra felé hajlik a dolog, hogy Mad Max rögtön két részben is visszatér a köztudatba, ez jó hír lehet a posztapokaliptikus filmek kedvelőinek, de szomorú az eredeti sorozat rajongóinak.

BIzonyos források szerint az ötödik epizódnak már címet is kölcsönöztek, mely a keresztségben Furiosa néven fut, így mindenfajta számozást elhagyva, simán csak Mad Max: Furiosa projekt néven tengeti napjait. George Miller egyszerre rendezi mindkettő részt, és állítólagos terve az, hogy fél év eltolódással debütálnának egymás után. Hogy pontosan mikor? Amint fényt derítünk rá, hangoztatjuk!

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.