Hirdetés

Elkészültek a Mad Max folytatásainak forgatókönyvei

|

George Miller és csapata egy lépéssel közelebb jutott ahhoz, hogy új Mad Max-trilógiát avasson. Igaz a forgatásról még semmi hír.

Hirdetés

A 2 évvel ezelőtti nagy sikernek örvendő Mad Max már szinte biztosan nem marad folytatás nélkül. A közelmúltban többször szóba hozta George Miller, hogy nem fognak sokat tétovázni a film jövőjét illetően, ami most kezdődött el beigazolódni. Ígérete szerint nem egy, hanem legalább két folytatást is kaphat a film, melyeknek forgatókönyvkezdeményeit ő és Nico Lathouris vetette papírra.

Hirdetés

A rajongókat hitegették már előzményfilmmel és spin-offal is, de a folytatásokról mindig kevés szó esett. Annyi bizonyos, hogy a kettő közül az egyik Mad Max: The Wasteland néven érkezik majd a mozikba. George Miller így mesélt a legutóbbi fejleményekről: 

Nagyon beleástuk magunkat a fabulába, a karakterek háttértörténeteibe, illetve magába a Mad Max világába, és írtunk még két forgatókönyvet, melyek beágyazódnak majd az egészbe. Ha a sors úgy akarja, lesz még két filmünk. A harag útja nagyon vad és rendetlen módon lett elmesélve, hogy érezhető legyen az a mélyen megbújó zord, szomorú logikája, magyarázata. Nem volt hiábavaló ez a késlekedés az írással, mert így elég időt tudtunk szánni a háttérsztoriknak.

A rendező elárulta, hogy Coma, az előző rész ikonikus lángszórós gitárosa szerepelni fog a folytatásokban is.  Régebben arról is beszélt, hogy szeretne valami kisebb filmet is leforgatni, mielőtt visszatérne ebbe a sivatagos disztópiába, de ezt a filmtervet még mindig homály fedi.

George Miller elég szűkszavú, ha a közeljövőről van szó, tekintve, hogy a régóta emlegetett Furiosa-projektjéről is igen rég hallottunk már. Reméljük, hogy nemsokára szóra bírja valaki.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.