Hirdetés

Madam Webre koncentrálhat a Sony soron következő Marvel filmje

|

Könnyen meglehet, hogy a közkedvelt hálószövő egyik kevésbé ismert szövetségese is lehetőséget kap a mozis bemutatkozásra.

Hirdetés

Noha a Sony háza tájáról egy ideje már pedzegetik, hogy a stúdió is szeretné összehozni a maga női főszereplővel operáló szuperhősfilmjét - jobban mondva Pókember spin-offját -, erre egészen a mai napig nem került sor. Márpedig a stúdiónál néhány éve már komolyan számoltak egy azóta feltehetőleg kaszát kapott Ezüst és Fekete-filmmel, melyben Silver Sable és Fekete Macska kettőse kaphatta volna meg a rivaldafényt. 

Hirdetés

A kukázott tervek ellenére a Sony úgy néz ki, továbbra sem mondott le róla, hogy mégiscsak készítsenek egy női karakterre koncentráló spin-offot, ami a Variety beszámolója szerint nagy eséllyel Madam Webre, civil nevén Cassandra Webbre koncentrálna, és ami már meg is találta a maga női rendezőjét S. J. Clarkson személyében. Clarkson korábban a Jessica Jones, a Dexter, illetve a The Defenders rendezőjeként tevékenykedett, sőt egy darabig még az is benne volt a pakliban, hogy végül ő dirigálhatja le a hányatott sorsú Star Trek 4-et. Bár a pletykák szerint a projektnek egyelőre még nincs forgatókönyvírója, a főszerepre állítólag Charlize Theront vagy Amy Adams-et szeretnének megnyerni.

Madam Webbel a képregényekben legtöbbször egy lebénult, vak, idős hölgyként találkozhattak az olvasók, akit egy a férje által tervezett pókhálóra hasonlító gép tart csak életben. Bár Web állapotából kifolyólag sosem került konkrét összetűzésbe egyetlen szupergonosszal sem, képregényes, videojátékos, na meg animációs sorozatokban történt felbukkanásai során többször előfordult már, hogy szövetségesként keresztezte Pókember útjait, így nincs kizárva, miszerint a Sonynál is valami ezekhez hasonló terven törik a fejüket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.