Hirdetés

Mads Mikkelsen szerint az újraforgatások nem változtatnak sokat a Zsivány Egyesen

|

A Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet sztárja, Mads Mikkelsen kommentálta az újraforgatások hallatán feltörő negatív pletykákat.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben olyan rémhíreket kaptunk, amelyek arról számoltak be, hogy az első Star Wars spinoff, a Zsivány Egyes gondban lehet. Egyes pletykák addig mentek, hogy az újraforgatások során szinte az egész filmet átalakítják, mert a stúdió szerint nem tükrözi a Csillagok háborúja hangulatát.

Hirdetés

A vészjósló infókat már többen is cáfolták, de ezen a ponton már egyre nehezebb eldönteni, hogy kinek is érdemes hinni. Most a Zsivány Egyes egyik sztárja, Mads Mikkelsen, aki a hírek szerint Jyn Erso (Felicity Jones) apját alakítja, szintén reagált a botrányra, és próbálta csillapítani a kedélyeket.

"Gyakorlatilag minden nagyobb filmnek, amelyen eddig dolgoztam, voltak újraforgatásai, ez benne van a büdzsében. Megeshet, hogy nem teljesen boldogok az egyik jelenet valamelyik részével, vagy talán ki akarják bővíteni azt. Ez nem újdonság, minden film átesik rajta. Nem tudom, hogy ettől kissebb vagy nagyobb lesz, nincs mihez viszonyítanom, de az biztos, hogy ugyan az a film marad. Csak hozzáadnak még egy keveset itt-ott, egy utolsó átfényezést. Én így érzek."

Ez megnyugtatónak hangzik elsőre, azonban tudni kell, hogy a színész, állítása szerint, csupán egy napot fog forgatni, míg az egész procedúra hat héten keresztül zajlik majd. Így megeshet, hogy az ő részei valóban nem változnak sokat, de ettől a film többi eleme nagyon is átalakulhat.

Hogy mi az igazság tehát? Valószínűleg csak év végén derül ki, amikor a Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet a mozikba kerül, Gareth Edwards rendezésében. Főbb szerepekben még Diego Luna, Forest Whitaker, Donnie Yen, Alan Tudyk, Riz Ahmed és Ben Mendelsohn.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.