Hirdetés

Magányos Farkas - Szinkronkritika

|

Ismét jobban kivesézzük, hogy az elmúlt hónap szinkronjai – a filmtől függetlenül – hogyan sikerültek.

Hirdetés

Noha jelenleg a net még mindig egy petíciótól hangos (amit személy szerint teljesen értelmetlennek tartok), most inkább nézzük végig, hogy júliusban milyen teljesítményt nyújtottak szinkronstábjaink. Változatosságra nem lehetett panasz, elvégre volt itt western, szokásos animációsfilm, szörnytombolda és visszatérő magányos szuperhős is, de a folyamatosan érkező hollywoodi blockbusterek kínálta rohamtempó itt-ott azért nyomot hagyott a munkákon. Természetesen most is csak azokra a filmekre tudok kitérni, amelyekhez szerencsém volt az elmúlt hónapban, tehát a Női szervek ezért is hiányzik az alábbi listáról. Az alábbi százalékokat is a szinkron jelenlegi helyzetének megfelelően (egymás alá ígérő stúdiók, híguló és kihaló szakma, gyors határidők) tessék figyelembe venni.

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.