Hirdetés

Magyar Box Office: Június 19-25. - A sárkánynevelés a legnépszerűbb

|

Miközben az elég vegyes fogadtatású Transformers tegnap óta dübörög először a mozikban és a divatorientáció is képviselteti magát az Yves Saint Laurentben, addig a számok szerelmeseivel átfutjuk, hogy mi is történt múlt héten a kasszák környékén!

Hirdetés

Az abszolút siker azonban a legújabb animációs kaland lett, ami a lista 2. helyéhez képest is négyszer jobban teljesített, ezzel országszerte több, mint 126 millió forint bevételre szert téve. Hozzáteszem: abszolút megérdemelten. Az Így neveld a sárkányodat 2 új dimenziót nyit a sárkánylovaglás történetében, amire majd százezer ember kíváncsi volt. Kritikánkat a filmről ITT olvashatjátok!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.