Hirdetés

Magyar Box Office: Június 19-25. - A sárkánynevelés a legnépszerűbb

|

Miközben az elég vegyes fogadtatású Transformers tegnap óta dübörög először a mozikban és a divatorientáció is képviselteti magát az Yves Saint Laurentben, addig a számok szerelmeseivel átfutjuk, hogy mi is történt múlt héten a kasszák környékén!

Hirdetés

A még május végén debütáló X-Menre továbbra is kíváncsiak az emberek, mivel továbbra is a Top 5 filmben van a helye a kasszáknál - hála a rajongóknak és/vagy újranézőknek. Talán kevésbé meglepő, hogy Seth MacFarlane Ted után soros alkotása (természetesen a rajzfilmsorozatokat leszámítva) a negyedik pozícióban kapott helyet, hiszen mindig vagy egy bizonyos réteg, aki vevő emberünk fekete humorára és tabumentességére. A szintén május végei A holnap határa továbbra is szórakoztatja az népeket könnyed hangvételével és pörgős történetmesélésével, de az Angelina Jolie-féle Csipkerózsika újragondolás is töretlen népszerűségnek örvend Demóna képében.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.