Hirdetés

Magyar Box Office: Június 26 - Július 2. - Tarol a Kihalás kora

|

A javában negatív kritikák ellenére a Transformers 4 tarolt a pénztáraknál idehaza, ezzel nem kis mosolyt csalva Bay bácsi arcára. A statisztikák szerelmeseivel ismét megtartjuk a heti mozikassza-korzót.

Hirdetés

Nem úgy a Rossz szomszédság! Az előző héthez képest egy helyet javított (annak ellenére, hogy már több hete kint van) és továbbra is 10 millió felett teljesített a héten, tehát az emberek továbbra is kiváncsiak a Seth Rogen - Zack Efron párosra. A Holnap határa és Demóna is tartja az előkelő helyét az Így neveld a sárkányodat 2 mögött, de a sárkánynevelősdi továbbra is négyszer annyi bevételt termelt, mint az utána következő Demóna. Ami viszont még érdekesebb, hogy az abszolút leszólt robotpornó teltházas előadásoknak örvend és egy hét alatt majd 150 milliós bevételével majdhogynem beérte az előző sikerfilmet, az Így neveld a sárkányodat 2-t, ami eddig összesen 208 millióval büszkélkedhet.

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.