Hirdetés

Magyarul is felcsendül a Dragon Ball Super főcímdala

|

Rajongói csapat készítette el a főcímdal igényes magyar változatát.

Hirdetés

A hazai anime rajongók többsége valószínűleg már találkozott az AFHungary nevet viselő YouTube csatornával, ahol a legnépszerűbb japán rajzfilmek főcímdalainak magyar átiratait találhatjuk meg. A csapat többek között a One Piece, a Bleach, a Naruto Shippuden és a Fullmetal Alchemist: Testvériség nyitányainak magyar változatát készítette el, most pedig a Dragon Ball Super főcímdala került sorra.

Hirdetés

Azért is érdekes, hogy ez a lelkes rajongói csapat pont ezt a sorozatot választotta, mert pár hónapja felmerült annak a lehetősége, hogy szinkronosan is műsorra kerüljenek az epizódjai. Sajnos további információkra jelenleg is várunk, de legalább van mit hallgatnunk amíg ezt tesszük:

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.