Hirdetés

Magyar Filmhét 2014 - Mit is lehet tudni az Argo 2-ről?

|

Árpa Attila és társai a Magyar Filmhét keretein belül tartott sajtótájékoztatón felfedtek pár dolgot és elhintettek néhány információmorzsát arról, mi is van és mi is volt eddig az Argo 2-vel.

Hirdetés

Ez a fickó magabiztos, az már messziről látszik. A millió dolláros, stílusos öltönyével és karórájával sokkal inkább egy dörzsölt üzletember, cégvezető benyomását kelti, de Árpa Attila rendezéssel foglalatoskodik, márpedig annak a filmnek a rendezésével, melynek első része épp tíz éve került a mozikba. Tíz éve már tehát, hogy a közönség először láthatta az egyesek által kultikus remekműnek titulált Argót, és amelynek ugyanennyi ideje várják a rajongók, hogy elkészüljön a folytatás.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.