Hirdetés

Magyar rendező készíti a Metallica-filmet

|

Amióta Antal Nimródnak sikerült bekerülnie az amerikai filmiparba, egyre nagyobb kíváncsisággal várjuk filmjeit. Ezúttal az egyik legnagyobb metálbanda, a Metallica történetét és koncertjeit viheti vászonra.

Hirdetés

Lars Ulrich, az együttes dobosa csak dicsérni tudta Antal Nimródot: "Már azóta Nimród rajongója vagyok, hogy 2004-ben Cannes-ban láthattam első magyar filmjét, a Kontrollt. Az utóbbi években figyelemmel kísértem a rendező pályájának hollywoodi virágzását. Már öt perc találkozás után beleszerettem a lelkesedésébe, a kreativitásába, abba, hogy más perspektívából igyekszik látni a világot. Vágjunk bele (a forgatásba)!"

A rendező is alig várja már a közös munkát: "A Metallica mindig is életem fontos részét alkotta, s hatalmas lehetőségnek tartom, ha együtt dolgozhatunk hőseinkkel. A forgatásnál felhasználjuk az együttes élő koncertjeinek erejét, hozzáadjuk a történetüket, és a teljes élmény érdekében 3D-ben tárjuk a nézők elé." A Metallicának nem ez lesz az első találkozása Hollywooddal, ugyanis Darren Aronofsky (Rekviem egy álomért, Fekete hattyú) már rendezett számukra egy videóklipet (The View). A magyar Metallica-rajongók így nem csak kedvenc bandájuk filmjét várhatják, de Antal Nimród külföldi munkájának következő gyümölcsét is.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.