Hirdetés

Maleficent - Az első kép Angelina Jolie-ról (Update #2)

|

Június 13-án elkezdődött a Disney Csipkerózsikájából ismert Demónát középpontba állító film forgatása. Mint tudjuk, a címszerepet Angelina Jolie kapta, akit most megnézhetünk gonosz boszorkány jelmezében.

Hirdetés

A történet hivatalos leírása így hangzik: A film az 1959-es Disney klasszikus, a Csipkerózsika közkedvelt gonoszának, Demónának az elmondatlan története. Megismerhetjük azokat az eseményeket, amelyek a boszorkány szívének megkeményedéséhez és Auróra elátkozásához vezettek. A forgatókönyvet Linda Woolverton (Az oroszlánkirály, Alice Csodaországban) írta, a rendezői székbe pedig életében először Robert Stromberg produkciós tervező ülhet. A további szerepekben Sharlto Copley, Elle Fanning, Sam Riley, Imelda Staunton, Miranda Richardson, Juno Temple és Lesley Manville látható. A filmet 2014. március 14-én tervezik bemutatni, nem meglepő módon 3D-ben. A tovább után az első kép. 

Update: Hét forgatási kép is érkezett, amelyeken már Angelina teljes jelmezét is megcsodálhatjuk.

Update: Újabb nyolc kép a forgatásról: Demóna repked, illetve néhány lovas katona is feltűnik.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.