Hirdetés

Daniel Craig már 15 éve tudta, hogyan fog elbúcsúzni a James Bond szériától

|

Hamar megpecsételődött a brit titkosügynök sorsa.

Hirdetés

Vigyázat, a cikk spoilereket tartalmaz a Nincs idő meghalni című filmből. Lehet, hogy eddig sokan gondolták azt, hogy a film - és a Craig-éra - lezárása, ami James Bond önfeláldozó halálában csúcsosodik ki, csupán egy indok volt arra, hogy Daniel Craig búcsút inthessen a franchise-nak, ám a helyzet ennél összetettebb. A színész ugyanis már 15 éve tudta, hogy erre fog kifutni a cselekmény. 

Hirdetés

A következőképpen nyilatkozott a befejezéssel kapcsolatban: 

Amikor bejelentkeztem Bondként a Casino Royale-ban, már akkor megbeszéltük Barbara Broccolival és Michael G. Wilsonnak, hogy végeznek velem a történetem lezárásakor. Abban viszont tévedtem, hogy a Spectre lesz az utolsó filmem James Bondként. És nagyon-nagyon örülök, hogy megadatott a lehetőség, hogy még egyszer visszatérjek a Nincs idő meghalniban. Hihetetlen és érzelmekkel teli élmény volt elkészíteni ezeket a filmeket. Hálás vagyok a producereknek, hogy az én elképzeléseim szerint alakult a lezárás. Hiányozni fog, az egyszer biztos. Lesz bennem egy kis keserűség, amikor az új színész átveszi a Bond-stafétát.

Az új Bond-színészről egyelőre csak találgatni lehet, és az is biztos, hogy idén már nem is fedik fel kilétét. Mindenesetre izgatottan várjuk a fejleményeket... 

Ti kit látnátok szívesen a 007-es szerepében? 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.