Hirdetés

Már a kanyarban van a Bosszúállók: Végtelen háború trailere?

|

Sokat sejtető képet tettek közzé a Végtelen háború rendezői.

Hirdetés

Három. Csupán ennyit kellett üzennie a Russo testvéreknek a rajongók felé, akik máris teljesen bezsongtak. A legoptimistábbak szerint már csak 3 óra, míg a legpesszimistábbak 3 év múlva várják a Bosszúállók: Végtelen háború előzetesét. Ez már csak azért is durva lenne, mert a film jövő tavasszal érkezik a mozikba.

Hirdetés

Mit is takar ez a hármas szám valójában? Bármennyire szeretnénk, hogy még ma délután debütáljon a trailer ez elég valószínűtlennek tűnik, de hátha nem lesz igazam. A három nap már reálisabb felvetés, különösen, ha azt is figyelembe vesszük, hogy ezen a napon (csütörtök) kerülnek a hét új filmjei a mozikba. Némileg ezzel ellent mond az a tény, hogy ezen a héten nem igazán érkezik semmi igazán nagy cím a mozikba, viszont az Igazság Ligáját még mindig játszák és talán a Marvel szimplán volt olyan jófej, hogy nem próbálta elvenni előle rögtön a rivalda fényt már a premierje napján.

A következő lehetőség, a december 3. is megnyugtatóan közeli dátum, de vasárnapra esik és ez kevésbé tűnik ideális időpontnak a trailer bemutatásához. Mi van ha csak 3 hét múlva érkezik? Nem lehetetlen, de egy bizonyos tényező miatt kizártnak látszik. A Star Wars: Az utolsó Jedikig már nem három, csupán két hét van vissza (bizony repül az idő) és régóta szájon forog már a pletyka miszerint a stúdió az új Star Wars előtt már játszani szeretné az előzetest. Persze itt is fenn áll a lehetősége annak, hogy nem szeretnék rögtön a premier napján más filmre irányítani a figyelmet (pl. ezért nem jött rögtön Az utolsó Jedik trailere tavaly a Zsivány Egyessel együtt) és így logikus lenne, hogy a premier után egy héttel kezdenék csak vetíteni a Végtelen háború előzetesét a Star Wars előtt, ezzel kiadva a mától számított 3 hetet.

Rengeteg találgatás, de végül csak akkor leszünk okosabbak, ha már rábökhetünk a trailer play gombjára. Valami azonban már nagyon a levegőben van, amit a Vanity Fair magazin új száma is megerősít, melynek címlapjain a Bosszúállók feszítenek.

A Bosszállók: Végtelen háború 2018. április 26-án érkezik a mozikba Joe és Anthony Russo rendezésében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.