Hirdetés

Már a rendezőt is megtalálták a Mortal Kombat film folytatásához

|

Győztes csapaton ne változtass?

Hirdetés

Miután a New Line zöld utat adott a 2021-es Mortal Kombat folytatásának, a rendezői feladatra nem mást szemeltek ki, mint az első film rendezőjét, Simon McQuoidot - jelentette a Deadline. Míg az első film magával vonzott néhány negatív kritikát, bőven van esély arra, hogy a folytatásra a forgatókönyvírók is összekapják magukat és tanulnak saját hibáikból. 

Hirdetés

McQuoid a Mortal Kombattal lépett be a rendezők sorába, ugyanis az volt a nagyjátékfilmes debütálása néhány reklámfilmet követően. A projekt a Mortal Kombat franchise filmes rebootjaként szolgált, miután többszöri próbálkozásra sem sikerült hű, mindenki számára kielégítő adaptációt készíteni a játékból. Ott volt ugyanis az 1995-ös, Paul W.S. Anderson által rendezett mozi, amit sokan bűnös élvezetnek tartanak, majd annak folytatása, ami 1997-ben érkezett. Időközben készült egy tévésorozat is, valamint websorozattal is próbálkoztak, de beletelt több évbe, mire sikerült összehozni egy újabb mozifilmet - ígérve azt, hogy ezúttal a rajongók nagyon elégedettek lesznek az eredménnyel. Ez az új film már James Wan produceri felügyelete alatt készülhetett el és egyike volt az első olyan filmeknek, amelyet a Covid alatt mutattak be és végül a maga 55 milliós költségvetésével kaszált 84 milliót, ami nem számít jónak, de tragikusnak se. 

A folytatás történetéről egyelőre nem tudunk semmit, de remélhetőleg ezúttal magát a versenyt is láthatjuk majd (lényegében ez az, amire befizet a néző egy Mortal Kombat film esetében). Jeremy Slater (Fantasztikus Négyes, Death Note, Az Esernyő Akadémia) forgatókönyvíróra hárul majd a felelősség, hogy ezt abszolválja. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.