Hirdetés

Már augusztusban új részekkel folytatódik a Keresztanyu

|

Egy év se telt el a finálé óta, máris érkezik az RTL Klub napi sorozatának új évada.

Hirdetés

Az RTL Klub 2021 elején kezdte el vetíteni a Drága örökösök készítőinek legújabb napi szériáját, a Keresztanyut. A kelet-magyarországi csempészmaffiáról szóló humoros történet először egészen májusig volt képernyőn, és több mint 80 részt láthattak belőle a tévézők. Habár a Drága örökösök hagyta űrt nem könnyű betölteni (sem a rajongótábor méretét, sem a nézettséget tekintve), a Keresztanyu helyt állt és a csatorna zöld utat adott a folytatásnak.

Hirdetés

A sorozat második évada a televíziós ősz előtt, már augusztusban elindul, így Makkosszállás bűnözői és rendőrei visszaveszik megérdemelt helyüket a képernyőn. A Keresztanyu története szerint a címszereplő, a maffiahálózat feje nyugdíjba vonulását tervezi, és annak fogja átadni a helyét, akit megválasztanak Makkosszállás, történetünk helyszínének polgármesterévé. Az új részekben azonban nem alakul minden zökkenőmentesen.

Róza mama (a keresztanyut Molnár Piroska alakítja) csempészhálózatát a szétesés fenyegeti. A matriárka összekülönbözik kedvenc unokájával, ennek tetejében pedig a Makkosszállási Madonna szórólapjai arról árulkodnak, hogy van valaki, aki még Keresztanyunál is többet tud, többet lát.

A Keresztanyu új évada augusztus 9-től minden hétköznap 20 órakor lesz látható az RTL Klubon.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.