Hirdetés

Befejeződött a Resident Evil reboot forgatása

|

Idén pedig a tervek szerint már nézhetjük is a filmet.

Hirdetés

Rekordgyorsasággal értek a Resident Evil (itthon A kaptár) Reboot forgatásának a végére, hiszen alig, hogy október végén megkezdődtek a munkálatok, a Sony Pictures a napokban tudatta a rajongókkal, hogy bizony már be is fejezték. Persze az utómunkálatok még hátra vannak, de abból sem lehet már sok, hiszen idén szeptemberben elvileg már nézhetjük is a filmet.

Hirdetés

A történetről sajnos továbbra sem tudunk semmit, de a hírek szerint ezúttal sokkal hűebben nyúlnak majd az alapanyaghoz a készítők. Ez pedig már a főszereplő karaktereken is meglátszik, hiszen főbb szerepekben feltűnik Robbie Amell és Kaya Scodelario, mint Chris és Claire Redfield, Hannah John-Kamen, mint Jill Valentine, Avan Jogia, mint Leon Kennedy, Tom Hopper, mint Albert Weskerk, Neal McDonough pedig mint William Birkin.

A film a tervek szerint 2021. szeptember 9-én érkezik a mozikba Johannes Roberts (47 méter mélyen) rendezésében. Ti várjátok már?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.