Hirdetés

Kiderült a Resident Evil reboot szereposztása

|

Rengeteg ismerős arc csatlakozott a filmhez.

Hirdetés

Rendesen felpörögtek az események a Resident Evil (idehaza A Kaptár) háza táján, hiszen nem elég, hogy nemrég megtudtuk, hogy az élőszereplős Netflix-sorozat mellett egy animációs széria is érkezik a franchise világába, de a minap a korábban bejelentett filmes reboot szereplőgárdájáról is lehullt végre a lepel.

Hirdetés

A nevek alapján pedig bizakodhatnak a rajongók, hiszen több, mint ígéretes színészgárdát sikerült összeverbuválni a fontosabb szerepekre: Kaya Scodelario (A Karib-tenger kalózai 4, Az útvesztő-filmek) mint Claire Redfield, Robbie Amell (Flash - A Villám) pedig mint a testvére, Chris Redfield tűnik majd fel, de a régóta pletykált Hannah John-Kamen (A Hangya és a Darázs) is megkapta Jill Valentine szerepét. Rajtuk kívül feltűnik még majd Tom Hopper (Az Esernyő Akadémia), mint Albert Wesker, Avan Jogia (Zombieland: A második lövés), mint Leon S. Kennedy és Neal McDonough (Yellowstone, A zöld íjász), mint William Birkin. 

A filmet Johannes Roberts (47 méter mélyen) rendezi, aki állítása szerint hatalmas rajongója a játékoknak, míg a forgatókönyvet Greg Russo (új Mortal Kombat-film) szerzi. Premierdátum egyelőre még nincs. Ti várjátok a filmet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.