Hirdetés

Már be is fejezték a Bazi nagy görög lagzi 3 forgatását

|

Amilyen hirtelen jött a harmadik rész bejelentése, olyan gyorsan le is forgatták az új folytatást.

Hirdetés

Június végén minden előjel nélkül jelentette be Nia Vardalos a Twitterén, hogy elrajtolt a Bazi nagy görög lagzi 3 forgatása, melynek már nemcsak a főszerepét, hanem a rendezését is elvállalta. Ahogy azt tette alig másfél hónappal korábban, Vardalos ezúttal újra a Twitteren adott hírt a projektről, aminek forgatása a legújabb poszt szerint már be is fejeződött.

Hirdetés

A képpel érkező hír nemcsak a forgatás végét, hanem a visszatérő színészek névsorát is megerősítette. A rendező-színésznőn kívül John Corbett, Gia Carides, Joey Fatone, Louis Mandylor és Andrea Martin karaktereire is lehet számítani. Sajnos Michael Constantine, aki Vardalos apukáját alakította az előző filmekben, 2021-ben elhunyt, úgyhogy ő hiányozni fog a harmadik lagzi eseményeiből.

Egyelőre premierdátummal továbbra sem rendelkezik a projekt, de a dolgok jelenlegi állása alapján egy 2023 eleji céldátum sem lenne elrugaszkodott.

Ti várjátok már a harmadik részt?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.