Hirdetés

Már dolgoznak a Senki folytatásán

|

David Leitch szerint szorgosan írják már a következő rész forgatókönyvét.

Hirdetés

A megannyi csalódást keltő John Wick koppintás után tavaly végre kaptunk egy olyan filmet, ami már méltó volt arra, hogy Keanu Reeves bérgyilkosával egy mondatban emlegethessük. Ez volt a Senki, melyben Bob Odenkirk, RZA, illetve a legendás Christopher Lloyd aprította az oroszokat, stílusosan és viccesen, ahogy azt a John Wick franchise is több felvonásban bemutatta.

Hirdetés

A folytatás nem volt kőbe vésve, de a stáblistás jelenet fel is vezette annak lehetőségét, a napokban pedig David Leitch árulta el a Collidernek, hogy hányadán is áll a következő fejezet.

"Ó, szerintem mindenki izgatott miatta. Minden érintett úgy van vele, hogy teljes gőzzel előre. A forgatókönyvön dolgozunk, és szerintem mindannyian jól szórakozunk vele. Kelly (McCormick, producer) és én remekül éreztük magunkat, a színészek szintén, a stúdió imádta az eredményeket, és ez az egész el fog készülni. Úgy értem, hogy amilyen gyorsan csak tudjuk, megvalósítjuk (a folytatást)."

Leitch tehát nemcsak a folytatást erősítette meg, hanem kvázi azt is, hogy az első rész túlélői mind visszatérnek az idővel elkészülő második részre.

Ti örültök Leitch nyilatkozatának?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.