Hirdetés

Már készülget a Bad Boys 3

|

Az előző két filmben Marcus Burnettet alakító Martin Lawrence elmondta, hogy már úton van a folytatás.

Hirdetés

Arra a kérdésre, hogy vajon kapunk-e valaha is Bad Boys 3-mat így felelt a színész: "Azt hiszem van rá esély. Igen. Pont tegnap beszéltem Jerry Bruckheimer producerrel aki azt mondta, hogy már dolgoznak a szkripten. Jól haladnak vele és nagyon jónak tűnik eddig."

Bruckheimer korában egyébként azt mondta, hogy mindenki szeretné, ha megvalósulna a 3. rész, de mivel Will Smith és Michael Bay is túl elfoglaltak ezért nehéz lesz úgy időzíteni a dolgokat, hogy mindenki ráérjen. De a remény hal meg utoljára, David Guggenheim ezek szerint még mindig dolgozik a szkripten, szóval várjuk, hogy mi sül ki belőle.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.