Hirdetés

Már ketten is méltatták a Prédát az eredeti Predator stábjából

|

Jesse Ventura után Bill Duke-nak is volt néhány kedves szava a franchise legújabb filmjéről és annak főszereplőjéről.

Hirdetés

A múlt pénteken megjelent Préda jó úton halad afelé, hogy új lendületet adjon a megfáradt Predator franchise-nak. Bár a közönség sorait továbbra is megosztja a komancs lány vs. Predator felállás, a kritikusok imádják a filmet, amit jól tükröz, hogy eme írás pillanatában 92%-os értékelésen áll a RottenTomatoes portálon - azaz 100 kritikusból 92-en megtekintésre ajánlják a Prédát.

Hirdetés

A film nem kerülte el az eredeti Predator film színészeinek figyelmét sem, sőt, ketten már odáig mentek, hogy Twitteren méltatták az új felvonást. Előbb Jesse Ventura ragadott billentyűzetet, hogy nagyszerű filmnek titulálja a Prédát, valamint üdvözölje Amber Midthunder színésznőt a Predator családban. A színész külön kiemelte Dan Trachtenberg rendező munkásságát, megköszönve neki, hogy elkészítette ezt a csodálatos alkotást.

Venturát ezután Bill Duke követte, aki szintén a film minőségét és Midthunder alakítását dicsérte a saját posztjában. Duke a jósképességeit is bevetette, kijelentve, hogy Midthunder előtt fényes jövő áll. A színésznő mindkét veterán színész posztjára meghatódva reagált.

Most már csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy vajon Arnold Schwarzenegger is megosztja-e nyilvánosan a véleményét az új Predator filmről.

Nektek hogyan tetszett a Préda?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.