Hirdetés

Már megint Disney: a Hasbro az új kiszemelt

|

Most már biztosan senkinek nem kell bizonygatni, ha eddig kellett, hogy a cég nem kispályás, következő célpontjául a Hasbrot szemelte ki áldozatul!

Hirdetés

Visszakanyarodva, ez a gyerekeket elhanyagoló kritika elég ironikusan hathat, főleg mai tényállást nézve. Minden eszközt megragad a kompánia és közben nem pihen, ezt bizonyítja aktuális ténykedése; - a Hasbro tervezett felvásárlása.

Aki nem tudná, ehhez a céghez tartoznak olyanok, mint a  Transformers, GI Joe, Battleship, Monopoly, Dungeons and Dragons, Magic: The Gathering, Candy Land, Clue, Hungry Hungry Hippos, Jenga, Mr. Potato Ead, My Little Pony, Nerf, Ouija, Rubiks Cube és a Scrabble.

A tárgyalások azonban több évig is elhúzódhatnak, mert a Transformers és a GI Joe jogai a Paramount Picturesnél vannak, így sok probléma merülhet fel a felvásárlás tekintetében. Várjuk a fejleményeket!


Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.