Hirdetés

Már megint Disney: a Hasbro az új kiszemelt

|

Most már biztosan senkinek nem kell bizonygatni, ha eddig kellett, hogy a cég nem kispályás, következő célpontjául a Hasbrot szemelte ki áldozatul!

Hirdetés

Nem is olyan "réges-régen" több kritika is érte a Disneyt, hogy nem biztosít elég új tartalmat a gyermekek számára. Mostanában igencsak reflektorfényben van a cégóriás, ahogy terjeszkedik lassan a fél világ az övé lesz, elég csupán a szintén Lucas gyökerű Pixar stúdió felvásárlása gondolnunk (7 milliárd dodó), vagy a Marvel bekebelezése 4 milliárdért szintén megér egy misét. Úgy látszik valamit nagyon jól csinálnak ott, hiszen a Lucas óriást is magába olvasztva... - inkább bele sem merek gondolni.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.