Hirdetés

Már most nyereséges az Acélember!

|

Az Acélember költségvetése mintegy 225.000.000 amerikai dollár volt, ami valljuk be; nem kis pénz. Persze valószínűleg senki sem kételkedett abban, hogy a mozi pénztárainál ez a pénz megtérül-e, vagy sem.

Hirdetés

De azt gondoltátok volna, hogy a világpremier előtt egy héttel már meg is történik, úgy, hogy tulajdonképpen még senkisem váltott jegyet az alkotásra? 

http://admin.web4.hu/javascripts/tiny_mce/plugins/pagebreak/img/trans.gif
A maga nemében az Acélember már mindenképpen rekordot döntött; hiszen soha, semmilyen más filmnek nem volt ennyi promóciós partnere, mint neki. Igazából már-már megszámolhatatlan, de az egészen biztos, hogy több mint 100 partnerrel büszkélkedhet az alkotás! 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.