Hirdetés

Már nyáron megérkezik a Lupin folytatása

|

Egy időre még a Bridgerton családot is megelőzte a franciák vadiúj misztikus krimisorozata.

Hirdetés

Azóta, hogy Steven Moffat és Mark Gattis új életet lehelltek Sherlock Holmes figurájába, nem igazán láthattunk hasonlóan szórakoztató, pörgős és modern krimisorozatot. Ebben hozott változást a Lupin, amely nem véletlenül idézi meg a díjnyertes brit krimiszériát.

Hirdetés

A címszereplő karakter, Arséne Lupin volt ugyanis a franciák válasza Sherlock Holmesra, azzal a különbséggel, hogy Lupin egy szélhámos tolvaj. Maurice Leblanc számtalan történetben dolgozta ki az úriember bűnöző karakterét, akihez hozzánőtt cilindere, monoklija és mindig elegáns megjelenése. A mestertolvaj ügyeskedéseit jó néhányszor megpróbálták már filmre vinni, sőt rajzfilmként is debütált, ám egyik formáció sem érte el a könyvek sikereit. Egészen mostanáig.

A Netflixen 2021 januárjában indult Lupin világszerte sikert aratott, kis időre a mindent letaroló Bridgerton családot is meg tudta előzni. Az Omar Sy (Életrevalók) főszereplésével készült misztikus krimi nem egy az egyben adaptálja Maurice Leblanc történeteit, és a sorozat főszereplője sem a hírhedt tolvaj. A Lupin főhőse egy Assane Diop nevű fickó, aki elhatározza, hogy bosszút áll édesapja halála miatt, és ehhez gyermekkora meghatározó regényalakját, Arséne Lupint hívja segítségül.

A lendületes, szórakoztató széria első évadából első körben csak öt részt tett elérhetővé a Netflix, nemrég azonban bejelentették, hogy a további epizódok már a nyár folyamán elérhetővé válnak. A streaming szolgálatató a második évadként hivatkozik az újabb részekre, ám inkább tekintsük a folytatást az első évad záró etapjának. Azonban kétségtelen, hogy a készítők már javában dolgoznak az újabb eseteken, mivel ekkora sikert sosem hagy parlagon a Netflix.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.