Hirdetés

Már tervezgetik a Venom harmadik részét

|

Nem szabadulunk meg egy könnyen attól a fránya szimbiótától.

Hirdetés

Az idei év egyik legnagyobb mozisikere volt a Venom 2: Vérontó (480 milliót kaszált), úgyhogy igazából senkit nem érhet váratlanul az, hogy a Sony-nál már törik a fejüket azon, hogy hova vigyék tovább a karaktert és a sztorit. Amy Pascal, a Sony igazgatója legalábbis ezt hintette el legújabb, a Collider nevű oldalnak adott interjújában. 

Hirdetés

Ahogy maga Pascal mondta, "tervezeti fázisban" van még a film, tehát egyelőre még nyilván sehol nem tart érdemben a folyamat (értsd: valahol a hollywoodi falak között valakik óvatosan agyalnak a sztorin), viszont mindenképpen érdekes lesz látni, hogy hogyan fogják levezényelni a következő sztorit mindannak fényében, amit a bónuszjelenetben láthatott a nagyközönség. Illetve, hogy a látottak miként lesznek befolyással a jövőbeni MCU-féle Pókember történeteire és sorsára.

Vajon számolnak azzal, hogy konkrétan összeeresztik a két univerzumot és nem csak pedzegetik, vagy mindez túl sok logisztikával jár? Mindenesetre ezek a dolgok természetesen a jövő zenéjét képezik, annyi azonban bizonyos, hogy egyelőre a Sony-nál óvó tekintetüket a közelgő Pókember-mozira vetik és arra fognak fókuszálni, hogy amaz miként muzsikál és hogyan reagál rá a közönség. Érthető módon, hiszen várhatóan megbolygatják majd rendesen azokat a bizonyos univerzumokat a jó öreg Pókfej segítségével. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.