Hirdetés

Margot Robbie válthatja Emma Stone-t a Kaliforniai álom rendezőjének új filmjében

|

Minőségi csere van a láthatáron.

Hirdetés

Tavaly novemberben derült ki, hogy Babylon címmel új filmen dolgozik a Whiplash és a Kaliforniai álom rendezője, Damien Chazelle, amelyben idáig úgy tűnt, hogy Brad Pitt mellett Emma Stone alakíthatja a történet másik főszereplőjét. A színésznő azonban sajnos a szoros határidőre hivatkozva nemrég otthagyta a projektet, a Deadline információi szerint viszont már meg is találták a tökéletes választást a helyére Margot Robbie személyében, akivel már zajlanak is a tárgyalások.

Hirdetés

A film történetéről jelenleg annyit tudunk, hogy a filmipar némafilmről hangosfilmre való átállásának a korszakába kalauzol majd el minket, melyben ugyanúgy keveredni fognak a való élet eseményei a mindenféle kitalált karakterekkel és történésekkel, ahogy például Quentin Tarantino legutóbbi filmjében, a Volt egyszer egy Hollywoodban. Ráadásul egy igazi sztárparádét szeretne a rendező a főszereplő páros köré verbuválni, ám hogy pontosan kiket, azt még rejtély övezi. 

Azt nem tudjuk, hogy a koronavírus hátráltatta, vagy hátráltatja-e a projekt elkészülését, de a jelenlegi állás szerint a film 2021. december 25-én debütálna a tengerentúlon, először csak limitált mozikban, majd rá két héttel később, 2022. január 7-én a nagyközönség előtt is bemutatásra kerülne.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.