Hirdetés

Máris berendelték a Reacher második szezonját

|

Finoman szólva is jól sült el Lee Child leghíresebb karakterének sorozatra való adaptálása az Amazon számára.

Hirdetés

Február 3-án rajtolt el Lee Child népszerű karakterének, Jack Reachernek az új, sorozatos adaptációja az Amazon Prime-on, és pár nappal később a széria már a második évados bejelentését ünnepelheti. Az ezúttal már Alan Ritchson által életre keltett Reacher pillanatok alatt a streamingóriás top öt legnézettebb tévésorozata közé birkózta be magát az Amazon Prime történetében, ami után nem meglepő a folytatás gyors berendelése.

Hirdetés

Az első évad Child Elvarázsolt dollárok című regényét dolgozta fel, melyben Reachert gyilkossággal vádolják meg a Georgiában található Margrave városában. A folytatás Child következő regényét fogja forrásként használni, mely a Ne add fel könnyen címen jelent meg magyarul. Hogy nekünk mennyire tetszett a széria, arról napokon belül egy kritikán keresztül számolunk be.

A gyors bejelentés az Amazon részéről még a főszereplő Alan Ritchsont is meglepte, aki Instagramján számolt be arról, milyen hihetetlen érzés kerítette őt hatalmába. Ritchson mellett többek között Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald, Chris Webster, Hugh Thompson, Maria Sten, Harvey Guillén, Kristin Kreuk, valamint Marc Bendavid is feltűntek az első etapban.

Ti, hogy fogadtátok Jack Reacher kalandjait az Amazonon?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.