Hirdetés

Megérkezett az első előzetes az Amazonra készülő Reacher sorozathoz

|

Ezzel együtt pedig a premierdátum is kiderült.

Hirdetés

Ezúttal sorozat formájában érkezik Jack Reacher. A Lee Child regényeiből ismert népszerű karaktert korábban már láthattuk a mozik vásznain Tom Cruise megformálásában, ám a 2012-es első rész pozitív kritikai és bevételi sikerei után a 2016-os folytatás már csalódást keltőre sikeredett. Most az Amazon próbálkozik meg a karakter történetével, amihez befutott az első előzetes.

Hirdetés

A főszerepben Cruise helyett viszont most Alan Ritchson (Titánok, Blue Mountain State) szerepel majd, aki már megjelenésben is sokkal közelebb áll a karakterhez, mint elődje. A nyolc részes Reacher 2022. február 4-én debütál az Amazon Prime felületén, további szerepben pedig feltűnik még Kristin Kreuk (Smallville), Malcolm Goodwin (iZombie), Willa Fitzgerald (The Goldfinch), Chris Webster (Most Dangerous Game), Hugh Thompson (Blessed Stranger: After Flight 111), Maria Sten (Swamp Thing), Harvey Guillén (What We Do in the Shadows) és Maxwell Jenkins (Lost in Space).

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.