Hirdetés

Bright - a Netflix máris berendelte Will Smith filmjének folytatását

|

Will Smith Los Angeles városában üldözi a bűnt egy ork kollégájával. Valahogy így lehetne tömören összefoglalni a Bright történetét, minek második részére már rá is bólintott a Netflix.

Hirdetés

December 22-én debütál a Netflix felületén Will Smith legújabb filmje, a Bright, aminek rendezői székében a Suicide Squad - Öngyilkos osztagot és a Haragot készítő David Ayer ül. A történet szerint az emberek már az idők kezdete óta együtt élnek olyan mágikus lényekkel, mint orkok és tündék. A modern kori Los Angeles városában Daryl Ward (Will Smith) rendőrtiszt megkapja ork társát, akit Joel Edgerton kelt életre, és együtt kell megfékezniük a rosszfiúkat, hogy nehogy megkaparintsák a világ létét fenyegető varászeszközt.

Hirdetés

Nagy bizalma lehet a Netflixnek Ayer filmjében, hiszen nemcsak arról van szó, hogy a premier előtt a nézők még rá se pillanthattak, hogy sikerült a film, de jelenleg a kritikákat összesítő Metacritic oldalán 11 cikk alapján 28%-on, a Rotten Tomatoes-on 18 kritika alapján 3.4 átlagértékelésen áll az állítólag 90 millió dollárból készült film, ami nem sok okot ad a bizakodásra. A Bloomberg jelentése szerint mégis berendelték a folytatást, a Bright 2-t, amelyben várhatóan Will Smith is vissza fog térni. Korábban a Comic-Conon azt nyilatkozta Ayer, hogyha esélyük nyílik a folytatásra, akkor még mélyebbre szeretnének menni az egyes fajok történelmébe. 

Nektek felkeltette az érdeklődésetek ez a fantasy, bűnügyi film?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.