Hirdetés

Máris újabb előzetes érkezett Az Öngyilkos Osztaghoz, tele friss képsorokkal

|

James Gunn számos rajongót tett boldogabbá április 1-én.

Hirdetés

Pár nappal az első korhatáros előzetes debütálása után máris megérkezett Az Öngyilkos Osztag újabb kedvcsinálója, ami nem csak annyiban különbözik az elsőtől, hogy erre nem került rá a felnőtteket megcélzó R-besorolás.

Hirdetés

A legfrissebb videó tele van eddig nem látott jelenetekkel, ráadásul egészen más a szerkezete is az előzőhöz képest: kevesebb párbeszéd szakítja meg a látottakat, ezáltal sokkal feszesebbé téve az összképet. Noha a Cápakirály itt nem tép félbe senkit, cserébe Ratcatcher 2 (Daniela Melchior) és Polka-Dot Man (David Dastmalchian) is megvillantja a képességeit, illetve bekerült pár új képkocka többek között John Cena Peacemakerével.

Az előzetest boldogabb helyeken a Godzilla Kong ellen vetítései előtt játsszák a mozikban, onnan szivárgott ki egy kamerás felvétel is, ám James Gunn író-rendező szerencsére gyorsan lépett és számunkra is elérhetővé tette megfelelő minőségben. A The Suicide Squad - Az Öngyilkos Osztag, ami egy tengeri csillagot tett meg főgonoszának, a tervek szerint idén augusztus elején érkezik meg a hazai mozikba is - várjuk szeretettel!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.