Hirdetés

Mark Hamill tisztázza, mekkora szerepet kap Luke Az utolsó Jedikben

|

A Luke Skywalkert alakító Mark Hamill elárulta, hogy pontosan mit is várhatunk karakterétől a következő Star Wars moziban.

Hirdetés

A Star Wars: Az utolsó Jedik reklámanyagairól általánosan elmondható, hogy sötét stílusúak. Nem kivétel ez alól Luke ábrázolása sem a különböző posztereken és előzetesekben, ami ahhoz vezetett, hogy sokakban felmerült: talán egy újabb Skywalker csábult el a sötét oldal hívására.

Hirdetés

Egy friss interjú során most a Luke-ot alakító Mark Hamill némileg tisztázta, hogy miről is van szó. Figyelem, a nyilatkozat kicsit spoileres Luke-ra nézve!

"A Star Wars: Az ébredő Erőben Luke elvesztette az önbizalmát abban, hogy képes jó döntések meghozatalára. A velejéig kísérti ez a tény, de nem tért át a sötét oldalra. Nem egy gonosz verzióját fogjuk látni. Viszont való igaz, hogy olyan változata lesz ez a karakternek, amire sosem számítottam. Kiszakított a kényelmes közegemből. Igazi kihívás volt."

Az utolsó Jedik folytatja Az ébredő Erőben megismert karakterek történetét, akik továbbra is a galaxis békéjéért küzdenek az Első Renddel szemben. A filmben visszatér Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong'o, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels és Gwendoline Christie, újként csatlakozik Kelly Marie Tran, Laura Dern és Benicio Del Toro.

A Star Wars: Az utolsó Jedik 2017. december 14-én érkezik a mozikba, Rian Johnson (Looper) rendezésében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.