Hirdetés

Star Wars: Az utolsó Jedik - részletek a halálosan cuki Porgokról

|

Kaptunk néhány érdekességet az előzetesben is látható kicsiny, madárszerű lényről.

Hirdetés

A Star Wars utolsó előzetesében látható pöttöm kis lény szinte azonnal belopta magát a nézők szívébe és lássuk be, nem ok nélkül, iszonyatosan zabálnivalóak, pedig alig láttunk belőle valamit. Egyet se félj, mert hoztunk nektek néhány érdekes infómorzsát, na de nem csak róluk hanem a csillogó kristály rókaszerű lényekről is. 

Hirdetés

Ezek a kis madárszerű lények a Porgok és többnyire ők biztosítják Luke Skywalker számára a társaságot az Ahch-To szigetén. Ezen az elhagyatott bolygón szinte érintetlen a környezet és nem lesz annyira díszes és változatos, mint azt eddig megszokhattuk. Azonban itt javában zajlik az evolúció és a Caretakerek lesznek a Porgok tovább fejlett verziói. Az Ezeréves sólyom fedélzeten látható Porg sem véletlenül került oda, Chewie újabb haverját tisztelhetjük benne. Természetes lesz POP! figura és különböző méretű szőrmók ok is belőle.

Neal Scanlan, a különböző élőlényekért felelős kreatívvezető a kristályrókákról is mesélt ezt-azt: róluk az a szóbeszéd járja, olyan régóta élnek és táplálkoznak a földből, hogy magukra öltötték a Crait bolygó felszínét befedő kristályokat. 

Ráadásként itt a legújabb nemzetközi előzetes:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.