Hirdetés

Mark Millar felügyeli a Fox Marveles filmjeit

|

A Fox bejelentette, hogy Mark Millar (a Wanted és a Kick-Ass producere) kreatív tanácsadóként fog közreműködni a közelgő X-Men és Fantasztikus Négyes filmeknél!

Hirdetés

A stúdió ezt mondta róla:

"Nagy örömünkre szolgál, hogy együtt dolgozhatunk Mark-kal.Amellett, hogy a Marvel úttörő munkát végez, egyszerűen ő az egyik legeredetibb és legmegbecsültebb erőforrás nekünk, amit már régóta keresünk, hogy újabb lehetőségeink legyenek az újításra, a mi közös Marvel univerzumunkban.

Millar erre ezt reagálta:

"Én,aki egész életében megszállottja mind képregényeknek, mind a  filmeknek, ez lényegében az álmom munkája, ami egy egyedülálló kombinációja a két dolognak. James Mangold (The Wolverine) hihetetlen, Matthew Vaughn(X-Men: Days of Future Past) és Josh Trank(Fantastic Four reboot) a legjobb barátaim. Csak egy telefonhívás volt,hogy csatlakozzak a csapathoz és rögtön igent mondtam. "

Szerintetek így már van valamennyi esélye annak, hogy Rozsomákot vagy akár a Fantasztikus Négyest láthassuk akár már a Bosszúállók 2-ben?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.