Hirdetés

Ezeket a Mark Millar képregényeket adaptálja a Netflix

|

Több sorozat és film is készül a Millarworldbe tartozó karakterek és történetek alapján, amelyek egyáltalán nem mondhatóak hétköznapinak.

Hirdetés

A Netflix, a világ egyik legnagyobb internetes szórakoztatóközpontja tovább folytatja hódítását képregényes fronton. A cég még tavaly vásárolta meg Mark Millar vállalkozását, a Millarworldöt, azóta pedig zökkenőmentesen zajlik a közös munka. Eredményességüket mi sem bizonyíthatná jobban, mint a nemrég megjelent első képregényük, a The Magic Order, ami az elmúlt 20 év legkelendőbb új képregényes címe lett.

Hirdetés

A Netflix tehát már a képregények kiadásától sem riad vissza, de fő profiljukat azért még mindig a filmek és sorozatok képezik. Lesz is ezekből bőven, hiszen most bejelentették a Millarworlddel közösen készülő projektjeiket és impozáns lista állt össze. Mark Millar így nyilatkozott a bejelentéssel kapcsolatban:

"A feleségem Lucy és én már 11 hónapja dolgozunk a Netflixnél és mindent megkaptunk, amire vágytunk csak tízszeresen. Hihetetlenül izgalmas néhány évente olyan filmeket látni, amik a te munkád alapján készültek, de semmihez sem fogható az, ha ennyi minden egyszerre történik, ilyen tehetséges emberekkel a háttérben. Az elmúlt 18 hónapot azzal töltöttem, hogy megkörnyékezzem ezeket a rendezőket és írokat, most pedig leírhatatlan élmény velük dolgozni. Kreativitás szempontjából ez valóban a legnagyszerűbb munkakörnyezet, amiben valaha dolgozhattam. Alig várom, hogy reggelente bekapcsolhassam a számítógépemet."

A Netflixnél a következő Millarworld sorozatok készülnek:

Jupiter's Legacy: A több generációt átívelő amerikai szuperhőseposz, a Jupiter's Legacy a világ első szuperhőseit követi nyomon, akik az 1930-as években tettek szert képességeikre. A modern időkben tiszteletben tartott védelmezőkként tartják őket számon, miközben szintén szuperképességekkel rendelkező gyerekeik képtelek felnőni szüleik legendás tetteikhez. Steven S. DeKnight (Marvel's Daredevil, Spartacus, Buffy the Vampire Slayer), aki nemrégiben igazolt le a Netflixhez, a sorozat showrunnere és producere lesz Lorenzo di Bonaventura és Dan McDermott segédletével. DeKnight emelett az első epizód rendezését is elvállalta.

American Jesus: A többnyelvű (spanyol/angol) sorozat egy 12 éves fiú életét mutatja be, aki felfedezi, hogy ő a Földre visszaszállt Jézus Krisztus. A vízből bort tud csinálni, a bénákat újra járásra bírja és talán még a holtakat is képes feltámasztani! De hogyan fog megbirkózni az emberiség vezetésével egy évezredes konfliktus közepette? A sorozatot Everardo Gout (Marvel's Luke Cage, Sacred Lies, Mars, Banshee, Aqui En La Tierra) és Leopoldo Gout (Molly's Game, Instinct) viszik a hátukon társ-showrunnerek és producerekként. Everardo Gout rendezni is fog.

A Netflixnél a következő Millarworld filmek készülnek:

Empress: Emporia királynő a galaxis (szó szerint) legrosszabb diktátorához, King Morax-hoz ment feleségül. Miután gyerekeivel együtt megszökik a palotából, Emporiának és családjának minden áron el kell rejtőznie Morax és serege elől - még, ha ez azzal is jár, hogy bolygóról bolygóra kell teleportálniuk. A képregényt Lindsey Beer forgatókönyvíró (Kingkiller Chronicle, Sierra Burgess is a Loser, Wizards of Once) adaptálja filmvászonra. Producerekként Joe Roth és Jeff Kirschenbaum (The Voyage of Doctor Dolittle, Maleficent) egyengetik az útját.

Huck: Egy csendes tengerparti városkában Huck nap mint nap arra használja különleges képességeit, hogy jótetteket hajtson végre. Szomszédai ezt azzal hálálják meg, hogy titokban tartják különleges erejét. Azonban egy új lakos érkezése mindent felborít, amikor az értesíti a médiát és Hucknak elképesztő kalandra kell indulnia. A forgatókönyvet Ted Melfi (Hidden Figures, St. Vincent) írja, míg produceri feladatokat Neal H. Moritz és Toby Jaffe végeznek.

Sharkey the Bounty Hunter: A briliáns új sci-fi univerzumban játszódó történetben Sharkey egy keményen melózó fejvadász, aki egy átalakított, rakétameghajtású jégkrémes kocsival kutatja fel a bűnözőket. Tíz éves partnerének buzdítása hatására élete legnagyobb fogását készül becserkészni. A Sharkey the Bounty Hunter képregény jövőre jelenik meg a Millarworld és a Netflix gondozásában, miközben a film forgatókönyvét Michael Bacall (Scott Pilgrim vs. the World, 21 Jump Street) készíti elő.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.