Hirdetés

Felvásárolja Mark Millar képregénykiadóját a Netflix

|

A Millarworld olyan ikonikus füzetekkel ajándékozta meg a világot, mint a Kick-Ass vagy éppen a Kingsman alapjául szolgáló The Secret Service. Erre az aranybányára tette rá a kezét a legnépszerűbb streaming szolgáltató,a Netflix.

Hirdetés

A Netflix folytatja céltudatos előrenyomulását és miután rengeteg saját gyártású sorozattal, valamint immáron moziminőségű és költségvetésű filmekkel van jelen a piacon megtette a következő lépést a sikerhez vezető úton: saját képregénykiadót szerzett magának. 

Hirdetés

A Netflix ugyanis bejelentette, hogy felvásárolja a legendás képregényíró, Mark Millar által alapított kiadót, a Millarworldöt, amelyen keresztül Millar olyan kivételes történetekkel tett minket gazdagabbá, mint a Wanted, a Reborn, a Jupiter's Legacy, a Kick-Ass és a Kingsman alapját képző The Secret Service. Egyelőre nem tudni, hogy a Netflix mennyiért kebelezte be a vállalatot, mindazonáltal az már biztos, hogy a streaming szolgáltató feltett szándéka további adaptációkat készíteni a birtokába került IP-k alapján, továbbá természetesen a Millarworld folytatja tovább eddigi munkáját: bővíti a már meglévő univerzumokat és új sztorikat ad ki. Ez az első cég egyébként, amit a Netflix felvásárolt (de nem az utolsó). 

Ti milyen Millar-sztorikból látnátok szívesen filmet és/vagy sorozatot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.