Hirdetés

Mark Ruffalo a Bosszúállók 2-ről és egy új Hulk filmről beszélt

|

Az eddig is egyértelmű volt, hogy Ruffaloval együtt Bruce Banner/Hulk is visszatér az Avengers: Age of Ultronba.

Hirdetés

Majd folytatta: "Ugye szerepeltem a Bosszúállókban, ám eléggé le volt korlátozva a szerepem és a megjelenésem se volt több 10 percnél, ugyanis másik 12 emberrel kellett osztoznom a képernyőn. Amennyiben összejönne a különálló Hulk film, sokkal nagyobb esélyem lenne mindenre. Már csak meg kell találnom, hogy pontosan milyen üzenetet is akarok átadni vele és hogy hogyan valósítsam meg."

Nem sokkal később az Avengers: Age of Ultron forgatókönyvéről is beszélt: "Azt mondanám, hogy ez sokkal ütősebb és menőbb lesz. Több lesz benne az "awesome-érzés", emellett kicsit sötétebb is, ugyanakkor magán viseli a Joss Whedon-féle szellemes, ravasz humort. Hulknak több nagy pillanata lesz, Bruce Banner pedig sok nagy dolgot fog tenni."

Ezek mellett érdekesség lehet, hogy egy dél koreai hiteles (aha...) hírforrás szerint ott is fognak majd forgatni jeleneteket a filmhez. A jelentés szerint Dél-Korea hátterének azt adnák meg, hogy számítástechnikai nagyhatalom illetve néhány cég összefogva hozná létre Ultront, aki aztán egy kicsit "ledarálná" a környéket. A filmben ezt 30 perc alatt mutatnák be.

Ultron made in Korea? Ajjaj. Sok dolgot lehetett már hallani a filmmel kapcsolatban, de ez utóbbi nem biztos, hogy jó lenne.

Ti milyen jelenetet szeretnétek látni Hulkkal és/vagy Bannerrel kapcsolatban?

Az Avengers: Age of Ultron premierjére 2015. május 1-jén kerül sor Amerikában.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.