Hirdetés

Mark Ruffalo beszélt a Vasember 3 stáblista utáni jelenetéről

|

A Szemfényvesztők promózása közben Ruffalot a Vasember 3 stáblista utáni jelenetéről kérdezték. A Bruce Bannert alakító színész elmondta, hogy az ötlet az utolsó másodpercben jött.

Hirdetés

"A Marvelnek volt egy ötlete, de kukázták. Már szinte befejezték a filmet, amikor találkoztam Roberttel az Oscaron. Azt mondta: Mi lenne, ha eljönnél egy napra forgatni? És azt válaszoltam Hülyéskedsz? Persze, csináljuk meg! Szóval elmentem és pár órát filmeztünk. Még nem láttam a végeredményt, de úgy hallom, hogy tetszik az embereknek."

Mikor azt kérdezték, hogy fog-e még cameózni Marvel filmben a Bosszúállók 2 előtt azt mondta: "Nem tudom, talán igen, talán nem... Még nem beszéltünk erről."

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.