Hirdetés

D23 Expo - Mark Ruffalo megmondja, lesz-e valaha új Hulk-film

|

A színész tiszta vizet öntött a pohárba.

Hirdetés

Bár technikailag kedvenc zöld óriásunknak már van egy szólófilmje a Marvel Filmes Univerzumban, de A hihetetlen Hulk-ban még Edward Norton főszerepelt, Mark Ruffalo pedig már régen átvette tőle a stafétát, egész pontosan a 2012-es Bosszúállókban. Ezen tény és a színész remek alakítása miatt a rajongók nagyon szívesen megnéznének vele egy újabb önálló kalandot, ám az utóbbi években elég kevés előrelépés történt a fronton.

Hirdetés

Jelenleg ott tartunk, hogy a karakter a novemberben érkező Thor: Ragnarökben vendégeskedik, ahol az egyik leghíresebb története, a Planet Hulk egy valamelyest átdolgozott változata fog megelevenedni. Ez nem feltétlen rossz dolog, a vihar istennel valószínűleg egy roppant szórakoztató párost alkotnak majd, de ha valakinek annyira bejönne Hulk ottani jelenése, hogy rögtön saját moziért kiált, azt Mark Ruffalo el kell keserítse.

Miután tegnap levetítették a D23 Expón a várva várt Bosszúállók: Végtelen Háború első előzetesét, az előadás után a Variety elcsípte egy rövid interjúra Ruffalo-t, mely során arról kérdezték, hogy kaphat-e valaha ő is főszerepet. Sajnálatos módon elég elkeserítő választ kaptunk:

"Egyszerűen tisztázni szeretném ma, hogy egy önálló Hulk-film sosem fog megtörténni. A szóló kalandok jogai az Universalnál vannak. Ők valamilyen okból nem tudják, hogyan kell jól együttműködni a Marvel-lel, és nem akarnak pénzt keresni."

A színész nyersen szólt, de igazat, és legalább végre sikerült tisztázni a témával kapcsolatos félreértéseket. Ha saját Hulk mozi nem is lesz, a stúdió valószínűleg fontos mellékszerepeket fog adni a karakternek olyan közelgő adaptációkban, mint a Végtelen Háború vagy az egyelőre cím nélküli Bosszúállók 4, és továbbra is bőségesen kihasználják a nyikhaj istenkéket gyepáló óriás népszerűségét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.