Hirdetés

Mark Ruffalo Hulk-ról regél

|

Sok rajongó aggódik az miatt, hogy a Bosszú Angyalaiban feltűnő Hulk már a harmadik színészét fogyasztja el, és ez esetleg rossz kihatással lehet a nézhetőségre. Mark Ruffalo igyekszik mindenkit megnyugtatni...

Hirdetés

Ruffalo arról, hogy ő játszhatja Hulk karakterét:

"Ez olyan, mintha egy szexjelenetet készítenél. Ez olyan, mintha egy szexjelenetet készítenél húsz idegennel körülötted, és minden szem rád szegeződik."

A forgatás kezdetéről:

"Áprilisban."

A felkészüléséről:

"Már több, mint 100 óra Bill Bixby féle Hulk-ot végignyálaztam. Gondolkodtam a karakter motivációján, hogy ki, mikor és miért találta ki, miért az, aki. Ő egyfajta átmenet Doktor Jekyll, Mr. Hyde és Frankenstein között. Valóban fizikailag fogom játszani Hulk-ot, nem sok CGI-t alkalmaznak majd. Nem sok színész csinált már ilyet korábban. Már gyakoroltam a Tai Chi-t, Pilates feladatokat, és sok mozgással kapcsolatos technikát. Nem tudom, mit akarnak velem kezdeni, de már komolyan dolgozok a testemen."

A rajongók aggodalmáról:

"Hallottam néhány rajongó félelméről, és tisztelem is őket, de nem kell aggódniuk az miatt, hogy általában kedves fickónak tartanak: van egy sötét oldalam is. Talán több is, hiszen színész lennék."

Hulk hozzáállása a Bosszú Angyalaihoz:

"Ő az egyetlen, aki nem akar ott lenni. Mindenki más a szuper ereje miatt segít, ő azonban nem akar ott lenni, időfecsérlésnek gondolja az egészet."

Arról, hogy Hulk képes lesz beszélni:

"Nem ismerem a végső forgatókönyvet, de annyi bizonyos, hogy egy ponton képes lesz áthatolni Hulk az ösztönén és elemi erején, a tudatosság felé."

Arról, hogy Guillermo Del Toro élőszereplős változatban is elképzelné Hulk-ot:

"Haver, ez olyan, mint az én generációm Hamlet-je. Azt hiszem, minél több, annál jobb, nem?"

 

A Bosszú Angyalai 2012. május negyedikén lát napvilágot külhonban.

 

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.