Hirdetés

Mark Strong a Tinker, Tailor, Soldier, Spy-ban

|

A legutóbb Kick Ass főgenyáját alakító Mark Strong olyan színészek mellé szerződött le, mint Gary Oldman, Ralph Fiennes, vagy éppen Colin Firth és Michael Fassbender. Ütős ez, mondom én!

Hirdetés

Az általunk is rendkívül kedvelt férfi mellett a még nem túl ismert Svetlana Khodchenkova is aláírt egy orosz kémnő, Irina játékára, de a fő látványosság mégis a szóban forgó ötös - tetszik tudni, Fiennes, Firth, Oldman, Fassbender és Strong.

A rendező szeretne hű maradni a film és forgatókönyv alapjául szolgáló hidegháborús regényhez, amelyet John le Carré írt 1974-ben The Way Back címmel, és Peter Weir pofozta forgatókönyvvé. A főszerepben egy kémet ismerhetünk meg, aki a brit titkos szolgálat vezérkarába lopja be magát szépen fokozatosan, ám nem megy olyan zökkenőmentesen, mint ahogy ő azt szeretné.

Mark Strong legközelebbi nagy projektje egyébként a Green Lantern lesz, amelyben Sinestro-t fogja alakítani.

A Tinker, Tailor, Soldier, Spy jövőre érkezik, ám nem tudni biztosan, hogy mikor. Ha van premierdátum, vagy újabb szereplő lép a csapatba, jelentkezünk ismét vele.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.